χορηγός στις ακαδημίες μπάσκετ και χάντμπολ η εταιρία δόμησης i-project επε
ΧΟΡΗΓΟΣ στην ΑΠΕΣ Καπανδριτίου η i-project ΕΠΕ
08/11/2016
Τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, οροφές με διάτρητη γυψοσανίδα, χωρίσματα με τσιμεντοσανίδα
Τα γραφεία της εταιρίας δόμησης i-project ΕΠΕ
20/01/2017
χορηγός στις ακαδημίες μπάσκετ και χάντμπολ η εταιρία δόμησης i-project επε
ΧΟΡΗΓΟΣ στην ΑΠΕΣ Καπανδριτίου η i-project ΕΠΕ
08/11/2016
Τοιχοποιία με τσιμεντοσανίδα, οροφές με διάτρητη γυψοσανίδα, χωρίσματα με τσιμεντοσανίδα
Τα γραφεία της εταιρίας δόμησης i-project ΕΠΕ
20/01/2017
εμφάνιση όλων

Εσωτερική μόνωση σπιτιού με γυψοσανίδα

μόνωση εσωτερικού  τοίχου – εσωτερική θερμομόνωση ταβανιού – εσωτερική μόνωση για υγρασία

Πλεονεκτήματα με την εσωτερική θερμομόνωση σπιτιού με γυψοσανίδα

Η εσωτερική μόνωση σπιτιού που περιλαμβάνει τη μόνωση εσωτερικού τοίχου, την εσωτερική θερμομόνωση ταβανιού και την εσωτερική μόνωση για υγρασία, έχει «σύμμαχο» την γυψοσανίδα.

Οι αγαπημένες μας γυψοσανίδες είναι πάλι στο «πλευρό» μας με τις πιο αξιόπιστες λύσεις για την εσωτερική θερμομόνωση του σπιτιού μας. Η εσωτερική θερμομόνωση σπιτιού με γυψοσανίδες μπορεί να υλοποιηθεί με τους παρακάτω τρόπους:

  • με έτοιμα σύνθετα πανέλα από γυψοσανίδα και επικολλημένη στρώση μονωτικού υλικού, (όπως πλάκες πολυστερίνης ή ορυκτοβάμβακα) ή
  • με επένδυση γυψοσανίδας σε μεταλλικό σκελετό και ενσωματωμένο ινώδες μονωτικό υλικό.

Τι θα πετύχουμε με την εσωτερική θερμομόνωση σπιτιού με γυψοσανίδα, την εσωτερική θερμομόνωση ταβανιού και τη μόνωση για υγρασία;

Η εσωτερική μόνωση σπιτιού είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για παλαιές κατοικίες. Γρήγορα, καθαρά και με χαμηλό κόστος μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά η θερμομονωτική αξία του κτιρίου. Σημαντικός παράγοντας για να επιλέξουμε την εσωτερική θερμομόνωση, είναι το χαμηλό κόστος υλοποίησής της. Σχεδόν στο μισό της συνολικής αξίας μίας αντίστοιχης εξωτερικής θερμομόνωσης. Δεν απαιτείται η χρήση σκαλωσιάς, δεν δημιουργούν πρόβλημα οι καιρικές συνθήκες και δεν απαιτούνται ακριβά υλικά.
Ταχύτατα μπορεί να προχωρήσει η μόνωση εσωτερικά στους τοίχους και στο ταβάνι, χωρίς να επιβάλλεται το σπίτι να μην κατοικείται όσο διαρκούν οι εργασίες της εσωτερικής θερμομόνωσης.

Η εσωτερική μόνωση είναι μοναδική επιλογή για την βελτίωση της θερμομόνωσης σε κτίρια με διατηρητέες προσόψεις, σε ξύλινα κτίρια, σε κτίρια πόλεων που εφάπτονται εν μέρη σε όμορα κτίρια.
Ιδανική επιλογή για εξοχικές κατοικίες, που δεν κατοικούνται μόνιμα. Εκεί απαιτείται η ταχύτατη θέρμανση του χώρου της κατοικίας για σύντομη παραμονή των επισκεπτών της.
Επίσης είναι ιδανική για θέατρα, εκκλησίες, γυμναστήρια κ.λπ.
Με σημαντικό πλεονέκτημα το κόστος, σε διαμερίσματα πολυκατοικιών όπου είναι πολύ δύσκολη και συχνά αδύνατη η συνεννόηση των ενοίκων για κοινή εφαρμογή εξωτερικής μόνωσης του κτιρίου. Στις περιπτώσεις αυτές ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος μπορεί οικονομικά να μονώσει το διαμέρισμά του ανεξάρτητα από την επιθυμία των υπολοίπων. Το όφελος από την εσωτερική θερμομόνωση είναι η αναβάθμιση του διαμερίσματος κατά μία ενεργειακή κατηγορία.

Σε κτίρια γραφείων επιτυγχάνεται ιδανική διαχείριση για τη θερμοκρασία του χώρου χειμώνα-καλοκαίρι. Η ενέργεια που καταναλώνεται για ψύξη-θέρμανση κατανέμεται ιδανικά στους χρήστες, ενώ η θέρμανση και ο κλιματισμός αποδίδουν άμεσα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και συμβουλευτείτε μας ώστε να σας προτείνουμε την ιδανικότερη λύση εσωτερικής θερμομόνωσης του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας  χώρου.

…γιατί η διαμόρφωση του χώρου σας είναι και δική μας υπόθεση!