ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Στην κατηγορία αυτή ανήκουν τα προϊόντα υποστήριξης κατασκευών με συστήματα ξηράς δόμησης.

Τα υπερυψωμένα δδάπεδα προσφέρουν την δυνατότητα διέλευσης διαφόρων δικτύων (αεραγωγοί, καλωδιώσεις, σωληνώσεις, κλπ.) στο κενό που δημιουργούν, μεταξύ της πλάκας σκυροδέματος και των ίδιων των πλακών. Ο πυρήνας των πλακών αποτελείται κατά κύριο λόγο από πολυσυμπιεσμένη μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας (άνω των 650 kg/m3) ή ανόργανα υλικά, όπως ανυδρίτης ή τσιμέντο.
Τα κουφώματα αλουμινίου αφορούν σε κάσες αλουμινίου με τις πόρτες τους και παράθυρα αλουμινίου. Οι διατομές των αλουμινίων είναι τέτοιες, ώστε να ενσωματώνονται στις κατασκευές με χωρίσματα γυψοσανίδας.
Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και προσφορές για τα υπερυψωμένα δάπεδα και τα προϊόντα υποστήριξης κατασκευών με συστήματα ξηράς δόμησης, εμείς στην i-project ΕΠΕ θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε. Η φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας και το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεσή σας για κάθε ερώτηση ή απορία.

Τεχνικές λεπτομέρειες τοποθέτησης θα μπορείτε να βρείτε στις αντίστοιχες ενότητες.

ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ

Yπερυψωμένα δάπεδα - Διαδικασία Τοποθέτησης

Τα συστήματα υπερυψωμένων δαπέδων προσφέρουν την δυνατότητα διέλευσης διαφόρων δικτύων (αεραγωγοί, καλωδιώσεις, σωληνώσεις, κλπ.) στο κενό που δημιουργούν, μεταξύ της πλάκας σκυροδέματος και των ίδιων των πλακών. Τα συστήματα αποτελούνται κατά κύριο λόγο από τετράγωνες πλάκες, οι οποίες εδράζονται σε ειδικά ρυθμιζόμενα στηρίγματα. Τα στηρίγματα επικολλούνται στην πλάκα σκυροδέματος με ειδική κόλλα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επιπρόσθετης μηχανικής στήριξης με βύσματα. Προαιρετικά και για αντοχή σε μεγαλύτερα φορτία, μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαδοκίδες (ειδικά προφίλ, σχήματος «Π»), οι οποίες ενώνουν τα στηρίγματα μεταξύ τους, δημιουργώντας έναν κάνναβο, διαστάσεων 600Χ600 ΜΜ.

Ο πυρήνας των πλακών αποτελείται κατά κύριο λόγο από πολυσυμπιεσμένη μοριοσανίδα υψηλής πυκνότητας (άνω των 650 kg/m3) ή ανόργανα υλικά, όπως ανυδρίτης ή τσιμέντο. Το ελάχιστο πάχος των πλακών είναι 38 ΜΜ για τις πλάκες από μοριοσανίδα και 28 ΜΜ για τις αντίστοιχες με ανόργανα υλικά. Φέρουν δε ειδική λοξοτομή στις άκρες τους, για την ορθότερη έδραση επί των στηριγμάτων. Οι διαστάσεις τους είναι 600Χ600 ΜΜ. Στο κάτω μέρος υπάρχει η δυνατότητα επικάλυψης με φύλλο αλουμινίου ή φύλλο λαμαρίνας για μεγαλύτερη αντοχή σε φορτία.

Η τελικές επιφάνειες των πλακών είναι οι παρακάτω:

1. Φύλλο αλουμινίου για την υποδοχή μοκέτας πλακάκι.
2. Μοκέτα
3. Αντιστατικό ή αγώγιμο PVC
4. Linoleum
5. H.P.L. (High Pressure Laminate)
6. Κεραμικό πλακάκι
7. Μάρμαρο
8. Καπλαμάς

Στις πλάκες υπάρχει η δυνατότητα να ενσωματωθούν διάφορα «τρίτα» υλικά, όπως στόμια κλιματισμού, διαφόρων ειδών πριζών, κλπ. Τα συστήματα ανυψωμένων δαπέδων χρησιμοποιούνται πρωτίστως σε Control rooms και χώρους γραφείων με μεγάλη και πολύπλοκη δικτύωση.ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΠΕΡΣΙΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Προϊόντα υποστήριξης κατασκευών με συστήματα ξηρής δόμησης

Οι κάσες αλουμινίου φέρουν το αντίστοιχο θυρόφυλλο από MDF (άβαφο ή επικάλυψη φορμάικας) με εσωτερική μόνωση από χαρτοκυψέλες και κλειδαριά Meroni.

Τα παράθυρα αλουμινίου είναι διαφόρων διαστάσεων και φέρουν μονό ή διπλό κρύσταλλο.

Στο ενδιάμεσο κενό υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης περσίδων αλουμινίου. Το κύριο χρώμα των άνω διατομών αλουμινίου είναι λευκό ή γκρί. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής άλλου χρώματος από μεγάλη ποικιλία.