Επένδυση τζακιού με πυράντοχη γυψοσανίδα-4
Επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα
06/10/2016
Η ψευδοροφή γυψοσανίδας προσφέρει σταθερότητα, άριστη ηχομόνωση, βελτιωμένη ακουστική του χώρου, αντοχή στη φωτιά. Διάτρητη γυψοσανίδα, οροφές ορυκτών ινών.
Ψευδοροφή γυψοσανίδας – λύσεις στα μέτρα σας!
24/10/2016
Επένδυση τζακιού με πυράντοχη γυψοσανίδα-4
Επένδυση τζακιού με γυψοσανίδα
06/10/2016
Η ψευδοροφή γυψοσανίδας προσφέρει σταθερότητα, άριστη ηχομόνωση, βελτιωμένη ακουστική του χώρου, αντοχή στη φωτιά. Διάτρητη γυψοσανίδα, οροφές ορυκτών ινών.
Ψευδοροφή γυψοσανίδας – λύσεις στα μέτρα σας!
24/10/2016
εμφάνιση όλων

Εφαρμογή, κατασκευή, τοποθέτηση γυψοσανίδας

Γυψοσανίδα: εφαρμογή, κατασκευή, τοποθέτηση. Με απλά λόγια!

Οι κατασκευές γυψοσανίδας είναι η ιδανική λύση δόμησης για τοίχο, ψευδοροφή, διαχωριστικά ενιαίου χώρου, επένδυση τζακιού, βιβλιοθήκη – γραφεία – ράφια

Κατασκευές γυψοσανίδας

Οι κατασκευές γυψοσανίδας είναι ιδανική λύση δόμησης για ανακαινίσεις παλαιών κτιρίων, διαμορφώσεις εσωτερικού χώρου διαμερισμάτων νέων οικοδομών, επαγγελματικων χώρων, καταστημάτων, ξενοδοχείων, βιομηχανικών κτιρίων, μουσείων και άλλων κτιρίων. Σε όλα τα έργα δόμησης που υπάρχουν γύρω μας, χρησιμοποιείται γυψοσανίδα. Όλα αυτά τα περίτεχνα επιβλητικά σχέδια που παρατηρούμε σε τοίχους, σε οροφές, σε σαλόνια, σε βιβλιοθήκες, σε διαχωριστικά ενιαίων χώρων, σε χωρίσματα τοίχων σε γραφειακούς χώρους, σε καταστήματα, οφείλονται στη χρήση γυψοσανίδας.

Εφαρμογή γυψοσανίδας στη δόμηση και πλεονεκτήματα

Η εφαρμογή γυψοσανίδας, προσφέρει εξαιρετική τελική επιφάνεια για βάψιμο με οποιαδήποτε τεχνοτροποία, επένδυση ταπετσαρίας και τοποθέτηση πλακιδίων. Με την κατασκευή από γυψοσανίδα η φαντασία και η δημιουργικότητα απελευθερώνεται. Αισθητικά, επιτρέπει δημιουργίες πολύπλοκες και μοναδικές, με επίπεδες και καμπύλες κατασκευές. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει σε σχέση με άλλα υλικά δόμησης είναι: ηχομόνωση, υψηλή πυραντοχή, θερμομόνωση, μεγάλη πυραντοχή και πολυ καλή μηχανική αντοχή.

Που χρησιμοποιείται η γυψοσανίδα;

  • Η τοιχοποιία με γυψοσανίδα αποτελεί ελαφριά, ευέλικτη λύση, ιδανική για διαμόρφωση χώρων που η ανάγκη της αλλαγής διαρρύθμισης επιβάλλεται, όπως γραφειακοί χώροι εταιριών που προκύπτει η ανάγκη διαμόρφωσης νέων χώρων με ταυτόχρονη λειτουργία της επιχείρησης.
  • Η εφαρμογή ψευδοροφής με γυψοσανίδα είναι απλή και γρήγορη με σχεδιαστική ελευθερία δημιουργίας. Το αποτέλεσμα που προσφέρει είναι άριστη ηχομόνωση, βελτίωση της ακουστικής του χώρου, αντοχή στη φωτιά.
  • Η επένδυση τοίχου γυψοσανίδας, χρησιμοποιείται για την επικάλυψη κάθε είδους τοίχου (τούβλα, σκυρόδεμα, τσιμεντόλιθος, πέτρα). Προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και αντοχή, ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυραντοχή.
  • Τα χωρίσματα γυψοσανίδας προσφέρουν καρυφαία ηχομόνωση, θερμομόνωση και πυραντοχή με ιδανική τελική επιφάνεια. Η δυνατότητα τοποθέτησης παράθυρου ή πόρτας στην τοιχοποιία είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα των χωρισμάτων γυψοσανίδας.
  • Οι ακουστικές οροφές χρησιμοποιούνται σε αίθουσες που οι επιφάνειές τους περιβάλλονται από σκληρά, λεία, ανακλαστικά υλικά (υαλοπίνακες, μάρμαρα, πλακάκια κ.λπ) που καταστρέφουν την ακουστική του χώρου. Επενδύσεις τοίχων και οροφών με διάτρητη γυψοσανίδα και ενσωματωμένο ορυκτοβάμβακα λύνουν το πρόβλημα, δίνοντας μεγάλη ακουστική άνεση.
  • Οι ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε βιβλιοθήκες, ραφιέρες, γραφεία, ψευδοροφές με κρυφό φωτισμό και πολλά άλλα σχέδια στη σύνθεσή μας, βάση των αναγκών του πελάτη.

Τοποθέτηση γυψοσανίδας: Πως γίνεται;

Τα συνεργεία της i-project ΕΠΕ, με εξειδικευμένους τεχνίτες στην ξηρά δόμηση, συνθέτουν εντυπωσιακά αποτελέσματα σε οικιακούς και σε επαγγελματικούς χώρους.

Δώστε στο χώρο σας τη φροντίδα που του αξίζει. Η ανακαίνιση με συστήματα ξηράς δόμησης είναι η ιδανική λυση. Τα οφέλη είναι πολλά όπως:

  • Αύξηση της αξίας του ακινήτου
  • Σύγχρονο και όμορφο σπίτι για πολλά πολλά χρόνια
  • Οικονομία στη θέρμανση και στην ψύξη
  • Λειτουργικότητα
  • Ασφάλεια
  • Καλύτερη ποιότητα ζωής για την οικογένειά σας

Στη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας περιγράψτε μας ποιά είναι η εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό, με προτάσεις, ιδέες και κοστολόγια.