ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας, γραφεία Channel VA SA Ελλάδας
Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας στην Channel VAS
28/06/2016
χωρίσματα γυψοσανίδας για διαχωρισμό ενιαίου χώρου
Xωρίσματα γυψοσανίδας
14/09/2016
ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας, γραφεία Channel VA SA Ελλάδας
Ειδικές κατασκευές γυψοσανίδας στην Channel VAS
28/06/2016
χωρίσματα γυψοσανίδας για διαχωρισμό ενιαίου χώρου
Xωρίσματα γυψοσανίδας
14/09/2016
εμφάνιση όλων

Ενοχλητικά δοκάρια στο σπίτι ;

ψευδοροφες από γυψοσανίδες

Οι οροφές από γυψοσανίδα είναι η λύση για τα ενοχλητικά δοκάρια στο σπίτι!

οροφές από γυψοσανίδα – κρυφός φωτισμός σε γυψοσανίδες οροφής – κατασκευή με γυψοσανίδα οροφής

Εύκολα γρήγορα και οικονομικά!

Οι οροφές από γυψοσανίδα είναι η πρόταση που θα εξαφανίσει ή θα αναδείξει τα ενοχλητικά δοκάρια στο σπίτι σας. Οι κατασκευές με γυψοσανίδες οροφής σας δίνουν απεριόριστες προτάσεις και λύσεις για τα προβληματικά σημεία που δημιουργούν τα δοκάρια στο εσωτερικό του σπιτιού σας.
Ένας τρόπος (ίσως ο πιο κλασσικός) είναι να τοποθετήσετε γυψοσανίδα στο ταβάνι, κρύβοντας έτσι και τα δοκάρια. (Εάν ο χώρος είναι χαμηλοτάβανος η μέθοδος αυτή δεν είναι η προτεινόμενη).
Εναλλακτικά, με μια κατασκευή από γυψοσανίδες μπορείτε να δημιουργήσετε επιπλέον “δοκάρια”, να τα ενώσετε μεταξύ τους ώστε να δημιουργηθεί ένας θόλος τον οποίο θα γεμίσετε με φύλλα γυψοσανίδας και ενδιάμεσα κενά.
Προσθέτοντας φωτισμό με σποτ ή κρυφό φωτισμό στις γυψοσανίδες θα ολοκληρώσετε το αισθητικό αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει.
Εμπιστευτείτε το πιο διαδεδομένο υλικό για την διαμόρφωση εσωτερικών χώρων, τη γυψοσανίδα, που μπορεί να μεταμορφώσει και να αναβαθμίσει τον χώρο σας.

Περισσότερες και πιο μοντέρνες προτάσεις για κατασκευές με γυψοσανίδα; Αφήστε τη φαντασία σας να δημιουργήσει! Μην διστάζετε!
Όποιος και αν είναι ο χώρος σας, όσο μεγάλο ή μικρό είναι το έργο που χρειάζεστε επικοινωνήστε με την εταιρία μας, για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί κάθε σας ανάγκη και επιθυμία, γιατί…

…ο χώρος σας και η διαμόρφωσή του είναι και δική μας υπόθεση!

www.i-project.gr