Ψευδοροφές - κατασκευή οροφής από γυψοσανίδα
Ενοχλητικά δοκάρια στο σπίτι ;
08/09/2016
τσιμεντοσανίδες - κατασκευή με τσιμεντοσανίδες
Τσιμεντοσανίδες – Χρήση και πλεονεκτήματα!
20/09/2016
Ψευδοροφές - κατασκευή οροφής από γυψοσανίδα
Ενοχλητικά δοκάρια στο σπίτι ;
08/09/2016
τσιμεντοσανίδες - κατασκευή με τσιμεντοσανίδες
Τσιμεντοσανίδες – Χρήση και πλεονεκτήματα!
20/09/2016
εμφάνιση όλων

Xωρίσματα γυψοσανίδας

Χωρίσματα γυψοσανίδας για διαχωρισμό ενιαίου χώρου

Τα χωρίσματα γυψοσανίδας είναι η πιο συνηθισμένη και οικονομική λύση που προτίνεται. Τα διαχωριστικά με γυψοσανίδα είναι η πρόταση που προσφέρει αμέτρητες λύσεις και εφαρμογές. Έχει εύκολη τοποθέτηση και γρήγορη κατασκευή. Τα διαχωριστικά ενιαίου χώρου με γυψοσανίδα, ο φωτισμός, τα χρώματα και η σωστή σχεδιάση είναι σημαντικά στοιχεία για την ανάδειξη του δικού σας μοναδικού αποτελέσματος για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.
Τα χωρίσματα γυψοσανίδας αποτελούν μια ελαφριά, οικονομική γρήγορη και χωρίς φθορές ευέλικτη λύση. Ιδανική επιλογή για χώρους όπου απαιτείται αλλαγή διαρρύθμισης, όπως σε κτίρια με συγκροτήματα γραφείων (ενώ η επιχείρηση συνεχίζει να λειτουργεί), σε κατοικίες που συχνά χρειάζεται να διαμορφωθούν νέοι χώροι χωρίς μερεμέτια (ενώ το σπίτι κατοικείται).

Το χώρισμα γυψοσανίδας μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε έναν εικαστικό τοίχο, μια βιβλιοθήκη και ραφιέρα, παράθυρο επικοινωνίας κ.λπ.  Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου που διαμορφώνουμε προσφέρονται από τρητες δυνατότητες επιλογών.
Τα χωρίσματα γυψοσανίδας, αποτελούνται κατά κανόνα από μονή στρώση γυψοσανίδας, η οποία στερεώνεται κατάλληλα με βίδες στις δύο πλευρές μεταλλικού σκελετού που κατασκευάζεται επί τόπου από μονή σειρά κατάλληλα μορφοποιημένων μεταλλικών προφίλ (στρωτήρες – ορθοστάτες). Οι αρμοί στοκάρονται και φινίρονται. Ανάλογα με τις απαιτήσεις ή τις προδιαγραφές ηχομόνωσης, πυραντίστασης κλπ., μεταβάλλεται το πάχος του σκελετού από 50mm έως 100mm, το πλήθος σκελετών, το πλήθος στρώσεων γυψοσανίδας/τσιμεντοσανίδας, η τοποθέτηση μονωτικού υλικού (υαλοβάμβακας, ορυκτοβάμβακας κλπ.) προκειμένου το τελικό αποτέλεσμα να είναι το απολύτως επιθυμητό.
Στο εσωτερικό των χωρισμάτων διοχετεύονται οι κάθε είδους εγκαταστάσεις (ηλεκτρικές, Η/Υ, τηλεφωνικές).

Η εταιρία ξηράς δόμησης i-project ΕΠΕ διαμορφώνει τον εσωτερικό σας χώρο εύκολα, γρήγορα και οικονομικά με γυψοσανίδες, χωρίσματα, ψευδοροφές, επενδύσεις γυψοσανίδας ή σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης (οικιακού ή επαγγελματικού χώρου) για τις κατασκευαστικές σας ανάγκες!
Σας περιμένουμε να υλοποιήσουμε μαζί, γρήγορα και υπεύθυνα κάθε σας μικρή ή μεγάλη επιθυμία! Επικοινωνήστε μαζί μας γιατί

…ο χώρος σας και η διαμόρφωσή του είναι και δική μας υπόθεση!

www.i-project.gr